A lélekben nincsenek jó erők és nincsenek gonosz erők.
Csak Erő van. A nagy kérdés az, hogy mire használod az erődet? Vagyis jó ember vagy-e, vagy gonosz?
Tulajdonképpen az öregkor egyik legfontosabb kérdése: elpazaroltad-e butaságokra a kapott erődet, vagy értékes dolgokra fordítottad?
Romboltál vele, vagy építettél?
Vigasztaltál, vagy bánatot okoztál?
Gyógyítottál, vagy megbetegítettél?
Ezt jelenti az ember lelki szabadsága: egyedül tőled függ, hogy mire használod az erődet.
(Popper Péter)

2012. május 29., kedd

BACH VIRÁG TERÁPIA TANFOLYAM


Sziasztok kedves mindenki!!!


Elérkezett a várva várt idő,amikor  végre van időm tanfolyamot tartani.Ezúttal is megköszönve a türelmeteket,akik már többen és régebb jeleztétek,hogy szeretnétek jönni.
Június 3-dikán vasárnap Bach virág terápia tanfolyamot tartok.
Később még nincs meg a pontos időpont Számmisztika tanfolyamot is.A tanfolyamok külön külön is elvégezhetők,tömbönként 18ezer forint  (1800suska )vagy egybe akkor  25ezer forint (2500 suska). Amikor én jó pár  évvel ezelőtt csináltam meg a tanfolyamot akkor tömbönként 25-25ezer forint volt,összesen 50ezer.Már akkor is nagyon soknak tűnt,de életem egyik legjobb befektetései közzé sorolhatnám ezt a döntésemet.Amennyiben  érdekel az ember személyiségei,lehetőségei,és úgy érzed te is a természet része vagy és érdekel egy csodálatos természetes gyógymód akkor itt a helyed.
Helyszín: XIII.Hegedűs Gyula utca 23 fszt 4.Orientál stúdió.reggel 9-16-ig.
Attól függően,hány tanfolyamra jössz 2,4 vagy 5 alkalommal találkozunk.Első nap végig vesszük az Bach virág terápia alakulásáról,folyamatáról,testi lelki diszharmóniáról,tünetekről(félelem,bizonytalanság,túlérzékenység,magányosság,bátortalanság stb. stb.)A második vagy harmadik nap születési dátumaik rejtett lehetőségeiről fogunk beszélni,karakterekről.Végül 3-dik vagy 4-dik nap attól függően,hogy haladunk az anyaggal ,összehozzuk a Bach virág terápiát a számmisztikával.Amikor is még mélyebb dimenzióban ismerjük meg az embert,milyen karakter milyen típusú állapotokban szokott bele kerülni az egyén,miért,mi okozza neki ezt a diszharmóniát és hogyan tudjuk Bach virág terápiával kiemelni ebből az állapotból és ezáltal segítve,neki,hogy újból a természet körforgásában jól érezze magát a bőrében.
Jelentkezni lehet a babamamajoga@gmail.com címre vagy a 06204603003 telefon számon.


Amennyiben úgy gondolod,hogy valakit az ismerőseid közül érdekel megköszönöm,ha tovább küldőd az emailt neki is.


Várok mindenkit szeretettel: Moncsi

Nincsenek megjegyzések: